GEREJA SIB PIASAU KOTA BELUD SABAH

Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

22 Comments

Reply MOriz
6:37 AM on November 29, 2013 

SIB Piasau Terus membangun

Reply Maturin Kurus
10:20 PM on December 16, 2012 

SELAMAT MENYAMBUT NATAL KEPADA JEMAAT-JEMAAT SIB PIASAU TUHAN MEMBERKATI SAUDARA/I, DOAKAN KAMI DI SIB MANDAP AMEN.

Reply ray
2:14 AM on August 20, 2011 

gd website.im impressed.:)

Reply ray
2:13 AM on August 20, 2011 

Lydia .L says...

Shallom semua..

 

Tahniah SIB Piasau dengan pencapaian ini....

I'm proud to be one of the member of this web site.... God Bless you all...

Reply Masundim Majupi
11:35 PM on March 7, 2011 

Salam kasih dalam nama Tuhan kita Yesus Kristus.

Saya ingin minta tunjuk cara mengenai penggunaan pentadbiran Majlis Gereja untuk  keperluan gereja kami yang baru ditubuhkan.

Reply maitah
11:43 PM on September 1, 2010 

Shallom ... (^_^)

Generasi Tuhan yg di panggil utk menyatakan kebenaran Firman Tuhan..

Praise our God.. hepi betul dapat  join member dlm web nie..

moga Generasi ke generasi akan terus di pakai Tuhan utk melayani dalam apa juga pelayanan tak kira pelayanan dlm bentuk apa sekali pun utk menyatakan kemuliaan Tuhan dan dapat  Sharing sama2 about God...


~ Bless God..

~ Praise God..

~ Almighty God..

~ Owesome God......


~ Gbu to all~


Reply rozie jumatr
12:12 AM on June 30, 2010 

osonong gia ti do tumanud kopoilaan kawawagu.

kounsikou no diti website

Reply doug
9:16 PM on April 21, 2010 

syalom..kmu pya web ni, free or berbayar..tq

Reply naej71
12:33 AM on April 21, 2010 

wah..syukur pd Tuhan di atas kemajuan gereja SIB Piasau ini...sedikti sebyk saya jg dapat mengikuti perkembangan @ aktiviti jemaat semua...teruskan semua ini..Allah memberkati kita semua

Reply epy sall
8:04 AM on April 10, 2010 

shallom,

asanangan sa dapat jd member dalam web ni.. nie gereja tempat sy mula bertumbuh dalam pelayanan..keep it up. GBU SIB PIASAU..

Reply Jz Do It!
6:10 AM on December 11, 2009 

Shallom,

Puji Tuhan 1 pencapaian yang membangga kan,mengikut arus peredaran zaman it yg canggih,ini memudahkan saya utk mengetahui perkembangan gerija di kg hehe...tau lah susah utk membahagi masa,mcm x habis2 keja saya ni..kalo saya x keja x karan pula di kg haha..(jz kidding ) Congrats to All Editor n AMG for this Webs...semoga ini menjadi alat bagi kita saling membantu,meneguhkan iman,dan menambah pengetahuan Firman Tuhan.Amen! GBU

Reply darusan
7:16 AM on December 10, 2009 

koinsikahan do tagayo ...shellom....bnyak baik nya bila adanya web gereja sendiri...dapat saya mengatahui perkembangan gereja dan kampung saya.....tiada mustahil bah kan.....

Reply editor
11:30 AM on December 8, 2009 

tq, god bless all , web kita ini sedang dalam pembikinan semua idea dan kehendak jemaat kita terutama generasi baru akan dicapai, yang penting kita doakan bersama, amin kan segala perkara yang kita lakukan ... 

 

Tq

Reply sue_vinia likun
3:30 AM on December 8, 2009 

shallom semua anak2 Tuhan...^^ 


kita terus saling mendoakan dan tetap 1 dlm doa untuk gereja dan jemaatnya... tidak kira siapa pun kita dan dimana pun kita saat ini... kerna doa mengubah segala sesuatu dan besar kuasa nya. amen.  gereja dan jemaatnya akan terus berkembang dengan Doa yang berterusan n consistent dan itu lah kehendakNYA. Tuhan menyertai  dan memberkati  kalian samua...^^

Reply Lydia .L
1:36 PM on December 6, 2009 

Shallom semua..


Tahniah SIB Piasau dengan pencapaian ini....

I'm proud to be one of the member of this web site.... God Bless you all...

Reply topiloi
5:42 AM on December 4, 2009 

tu la...bagus juga ada ni web greja...tgk ja jemaat kita pn ramai yg d luar dari kg piasau terutama yg PMM @ remaja2..mksd sia yg sambung blajar / kraja d sna semenanjung...dorng pn buli juga update dgn aktiviti2 dan perkembangan greja...

klu blh buat 1 lgi ruang khas untuk PMM dlm ni webs..wlpn sia jarang suda sama2 PMM & melayani d sana ngah kerinduaan tu masi ada untuk sama2 melayani PMM d sana...

 

GBU...

Reply editor
1:05 AM on December 1, 2009 

Tq, doakan lah semua ini, kitalah generasi baru... untuk membentuk dan memperkembangkan pengetahuaan di Sidang kita.... kalau ada idea tu emailkan saja atau salurkan melalui web ni....

 

Kabarkan kepada semua jemaat Tuhan terutama Jemaat Piasau yang di nun jauh sana

 

tq

Reply mr.Joerik
4:37 PM on November 30, 2009 

nGam la nI... 1 caRa Kita C aktif Gereja Kita..... GereJa Yg Aktif Dan BerkEmBanG... GBU

Reply hale
5:27 AM on November 30, 2009 

lawa la piasau, makin maju ne..hehe..Great!

Reply editor
9:24 PM on November 19, 2009 

Terima kasih , doakan usaha sidang kitaseterusnya.

 

 

Reply Januh
2:46 AM on November 2, 2009 

Shaloom,

 

Puji Tuhan, akhirnya kita melangkah setapak maju untuk mempromosikan pelayanan dikalangan kita. Walaupun kita tidak menjejak kaki ke luar negara untuk menyebarkan Injil tetapi dengan web ini, kita sekurang-kurangnya kita capai Amanat Agung dalam Matius 28. Amin.

GEREJA BARU PIASAU 80' X 120'

Sokongan Doa dan Kewangan diperlukan

Lihat cerita dalam info Gereja

Peristiwa dalam Video

1432 views - 1 comment
1058 views - 0 comments
847 views - 0 comments
1178 views - 1 comment

Takwim Gereja

No upcoming events

Online Radio

Klik on " Radio " di Paparan atas

Jumlah Pengunjung